Evaluare utilizator: 5 / 5
Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Portrete in Ulei La Comanda, Portrete Pictate La Comanda - Pret, Tablouri Pictate Personalizat La Comanda.
Realizam portrete in ulei la comanda cu expediere incepand de la 7 zile de la comanda Dvs. (vezi pachetele de preturi) oriunde in Romania cu plata la livrare. Portretele in Ulei La Comanda sunt pictate manual in in ulei pe canvas - panza de bumbac grunduita de calitate inalta pe sasiu din lemn gata pentru inramare. Canvasurile sunt format A3 (42x30x1,5cm), dar la cerere putem picta si pe formate mai mari cu pret negociabil. NU folosim niciun fel de software in realizarea acestor picturi, totul se face manual.
Portretele in Ulei la Comanda standard cu preturile afisate in pachetele de preturi cuprind capul, gatul si o foarte mica parte din bust asa cum se vede in picturile demo de mai jos. Pentru portrete in ulei care sa cuprinda inclusiv parti largi ale corpului cu detalii vestimentare, sau alte compozitii (ex: peisaje) pretul se negociaza. Animalele de companie sunt considerate personaje.

Portretele in Ulei La Comanda Dupa Fotografie pot fi un cadou surpriza extraordinar de placut pentru nasii Dvs. la nunta sau poate doar pentru miri, Fotografia dupa care vom realiza portretul poate fi trimisa la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu ajutorul https://transfer.pcloud.com daca aceasta fotografie este de rezolutie mare (preferabil). Daca este o fotografie facuta cu telefonul, atunci aceasta poate fi atasata direct la mesajul de email. Surpriza afisata pe chipurile destinatarilor cand isi vor gasi portretele pe masa va merita toti banii!

Persoana iubita poate primi un astfel de cadou personalizat de ziua ei, de ziua voastra, de Craciun, de Paste, de ziua onomastica, de Valentine;s Day, de Dragobete, de Martisor, de 8 Martie etc. Intotdeauna o sa faceti impresie buna si efortul Dvs va fi apreciat! Contactati-ne!

portret-in-ulei-2.jpgportret-in-ulei-3.jpgportret-in-ulei-4.jpg
Portret In Ulei La Comanda

Portrete in Ulei - Preturi

SINGLE

620 RON

* Compozitia cuprinde capul gatul si o mica parte din bust conform modelelor demo prezentate mai sus.

* Un Singur Personaj

* Format A3 420x297mm color

* Sasiu de Lemn cu panza de bumbac 100%, grunduita

DUO

1000 RON

* Compozitia cuprinde capul gatul si o mica parte din bust conform modelelor demo prezentate mai sus.

* Doua Personaje

* Format A3 420x297mm color

* Sasiu de Lemn cu panza de bumbac 100%, grunduita


Te-ar mai putea Interesa Si...

Portrete in Creion La Comanda

Portrete in Creion - Pret

Caricaturi La Comanda

Caricaturi Bucuresti - Pret

Caricaturi Digitale

Caricaturi Digitale

Marturii Fotografii Magnetice Instant 10x15 cm

Marturii Fotografii Magnetice Instant

* Ne prezentam cu tabla metalica pe trepied de unde invitatii isi ridica marturiile magnetice in maxim 15-20 minute de la sosirea acestora.