Evaluare utilizator: 5 / 5
Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Portrete in Creion Pret, Portrete in Creion la Comanda, Portrete in Creion Fete, Portrete in Creion Baieti, Portrete in Creion Cupluri, Portrete in Creion Online, Portrete dupa Fotografie, Portrete in Creion la Comanda, Portrete la Comanda, Portrete Dupa Poza.
Realizam portrete in creion la comanda cu expediere incepand de la 24 ore de la comanda Dvs. (foloseste calculatorul de preturi) oriunde in Romania cu plata la livrare. Pentru cantitati cuprinse intre 8 si 14 bucati acordam un discount de 10%, intre 15 si 21 bucati acordam un discount de 20%, iar de la 22 bucati in sus acordam un discount de 40%. In caz ca nu facem fatza comenzilor sau in alte cazuri de sarbatori legale (de Craciun, Paste, Black Friday) si fara sa ne limitam doar la acestea ne rezervam dreptul de a prelungi termenul de livrare pe care il comunicam clientului, iar daca acesta este de acord cu noul termen propus, acceptam comanda. Transportul se face in siguranta in plic cartonat special impotriva indoirii. Portretele la Comanda sunt desenate manual in creion si/sau carbune in cazul desenelor alb-negru sau pastel in cazul portretelor color. NU folosim niciun fel de software in realizarea acestor desene, totul se face manual pe foaie de bloc de desen A4 sau A3 texturata mediu cu granulatia semiciocan, 160grame/mp, speciala pentru creion/carbune de foarte buna calitate. Hartia nu este tratata cu acizi, nu contine acizi, are pH neutru.
Portretele in Creion la Comanda standard cu preturile afisate in pachetele de preturi cuprind capul, gatul si o foarte mica parte din bust asa cum se vede in desenele demo de mai jos. Pentru desene portret in creion care sa cuprinda inclusiv parti largi ale corpului cu detalii vestimentare, pretul se negociaza.

Atunci cand alegeti inramarea pentru portretul sau portretele comandate de Dvs. le ambalam in cutie de carton rigid, se obtine astfel o protectie impotriva socurilor. Se poate trimite prin curier sau predat personal intr-o sacosa personalizata cu sigla noastra, asa cum vedeti in imaginea de mai jos care reflecta pasii ambalarii si predarii personale a coletului.

portrete in creion la comanda inramate si predate personal la cheie

Portretele in Creion La Comanda Dupa Fotografie pot fi un cadou surpriza extraordinar de placut pentru invitatii Dvs. la nunta sau poate doar pentru nasi, parinti, socri si apropiati, in acest mod aceste portrete devin marturii deosebite pentru nunta. In functie de numarul de invitati si de tipul de portret in creion dorit avem nevoie de pozele invitatilor Dvs cu 2-3 saptamani inainte de eveniment astfel incat sa fie gata toate in ziua respectiva. Fotografiile invitatilor pot fi trimise la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu ajutorul https://transfer.pcloud.com. Surpriza afisata pe chipurile invitatilor cand isi vor gasi portretele pe masa va merita toti banii!

Persoana iubita poate primi un astfel de cadou personalizat de ziua ei, de ziua voastra etc. Intotdeauna o sa faceti impresie buna! Contactati-ne!

.

Calculator Pret Portrete

Format Hartie

Numar Personaje Pe Foaie

Culoare

Doriti Inramare?

Cantitate

Pret: 90 RON

Cum Cumpar?

 

Te-ar mai putea Interesa Si...

Portrete in Ulei La Comanda

Portrete in Ulei La Comanda - Pret

Caricaturi La Comanda

Caricaturi Bucuresti - Pret

Caricaturi Digitale

Caricaturi Digitale

Marturii Fotografii Magnetice Instant 10x15 cm

Marturii Fotografii Magnetice Instant

* Ne prezentam cu tabla metalica pe trepied de unde invitatii isi ridica marturiile magnetice in maxim 15-20 minute de la sosirea acestora.