Evaluare utilizator: 5 / 5
Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Marturii magnetice instant

Marturiile magnetice instant sau fotografiile magnetice instant sunt un cadou deosebit pe care puteti sa il faceti invitatilor Dvs. la nunta sau la botez constituind intotdeauna o surpriza cat se poate de placuta. Bineinteles ca se pot face si pentru alte genuri de evenimente cum ar fi aniversari, majorate, petreceri private etc.

Cum procedam?

tabla magnetica marturii instant

Contactati-ne!

Stabilim dinainte cu Dvs. modelul sau modelele de machetare grafica a designului pentru marturiile magnetice sau nemagnetice dupa dorinta fiecaruia, apoi la eveniment se vor face fotografii la sosirea fiecaruia dintre invitati cu mirii si cu nasii, astfel incat invitatii sa beneficieze de marturii magnetice instant foarte frumoase. Datorita tehnologiei de ultima generatie (portabila) cu care venim echipati la nunta sau botez sau alt gen de eveniment avem posibilitatea sa producem rapid marturiile pe masura ce invitatii sosesc. In maxim 15 minute vom produce primele marturii magnetice instant pe care le vom plasa pe o tabla magnetica pe care o aducem cu noi si pe care o plasam la locul evenimentului astfel incat fiecare isi va lua marturiile de acolo. Bineinteles ca uneori invitatii doresc sa le facem fotografii magnetice instant suplimentare deorece le plac foarte mult. Acest fapt trebuie luat in considerare si stabilit dinainte cu Dvs. in ce limite cantitative ne putem inscrie. Este o moda care a aparut si la noi in ultimul timp si care are o mare trecere la clienti deoarece invitatii acestora vor fi extraordinar de incantati.

Alte variante de marturii deosebite de nunta pot fi Portretele in Creion (click aici pentru detalii) sau Caricaturile Personalizate (click aici pentru detalii)

Beneficii

  1. Productie rapida in maxim 15 minute de la sosirea primilor invitati
  2. Nu aveti costuri cu o persoana suplimentara fata de fotograf si/sau cameraman daca noi asiguram foto si/sau video pentru tot evenimentul
  3. Tehnologie de ultima generatie (portabila) si calitate extraordinara
  4. Pentru productie de fotografii magnetice instant avem nevoie doar de o masa obisnuita pe care sa asezam echipamentul
  5. Suntem din Bucuresti dar ne deplasam in Romania cu costuri de transport pe care le puteti vedea prin click aici.
  6. Pretul este de 2.5 Euro / marturie magnetica instant 10x15 cm cu toate costurile incluse (mai putin transport in afara Bucurestiului) sau 1.5 Euro / marturie foto instant 10x15 cm (nemagnetica)
  7. De asemenea putem imprima fotografii 10 x 15 cm pe hartie fotografica Glossy (lucioasa) la calitate Premium cu un pret de 0.29 Euro / bucata.
  8. Cantitate minima: 100 bucati
marturie-magnet-1.jpgmarturie-magnet-2.jpgmarturie-magnet-3.jpgmarturie-magnet-4.jpgmarturie-magnet-5.jpgmarturie-magnet-6.jpgmarturie-magnet-7.jpgmarturie-magnet-8.jpgmarturie-magnet-9.jpgmarturie-magnet-10.jpgmarturie-magnet-11.jpgmarturie-magnet-12.jpg

Te-ar mai putea Interesa Si...

Portrete in Ulei La Comanda

Portrete in Ulei La Comanda - Pret

Caricaturi La Comanda

Caricaturi Bucuresti - Pret

Caricaturi Digitale

Caricaturi Digitale

Portrete in Creion La Comanda

Portrete in Creion - Pret
Tagged Under