Evaluare utilizator: 5 / 5
Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
 • Caricaturi la Comanda
  Caricaturi La Comanda
 • Caricaturi Personalizate
  Caricaturi La Comanda
 • Caricaturi Bucuresti
  Caricaturi La Comanda
 • Caricaturi digitale
  Caricaturi La Comanda
 • Caricaturi Nunta
  Caricaturi La Comanda
 • Caricaturi Evenimente
  Caricaturi La Comanda
 • Caricaturi Nunta Miri si Nasi
  Caricaturi La Comanda

caricaturi bucuresti pret, caricaturi personalizate, caricaturi la comanda, caricaturi bucuresti. caricaturi online, caricaturist nunta pret, caricaturi pret, caricaturi nunta, caricaturi portrete, caricaturi evenimente, caricaturi digitale, marturii nunta haioase.


Realizam caricaturi la comanda cu expediere incepand de la 24 ore de la comanda Dvs. (foloseste calculatorul de preturi) oriunde in Romania cu plata la livrare. Pentru cantitati cuprinse intre 8 si 14 bucati acordam un discount de 10%, intre 15 si 21 bucati acordam un discount de 20%, iar de la 22 bucati in sus acordam un discount de 40%. In caz ca nu facem fatza comenzilor sau in alte cazuri de sarbatori legale (de Craciun, Paste, Black Friday) si fara sa ne limitam doar la acestea ne rezervam dreptul de a prelungi termenul de livrare pe care il comunicam clientului, iar daca acesta este de acord cu noul termen propus, acceptam comanda. Transportul caricaturilor fara rama se face in plic cartonat special rigid care nu se indoaie. Caricaturile la Comanda sunt desenate manual in creion si/sau carbune sau tus special in cazul desenelor alb-negru sau creion pastel in cazul portretelor color. NU folosim niciun fel de software in realizarea acestor desene, totul se face manual pe foaie de bloc de desen A4 sau A3 texturata mediu cu granulatia semiciocan, 160grame/mp, speciala pentru creion/carbune/pastel de foarte buna calitate. Hartia nu este tratata cu acizi, nu contine acizi, are pH neutru. Daca doriti Caricaturi DIGITALE cu preturi incepand de la 35 RON dati click aici.
Caricaturile la Comanda standard cu preturile afisate in pachetele de preturi cuprind capul, gatul si o foarte mica parte din bust sau capul si corpul intreg astfel incat capul este foarte mare in raport cu corpul asa cum se vede in desenele demo de mai jos. NU desenam accesorii cum ar fi obiecte, peisaje, fundaluri. NU desenam animale.

Atunci cand alegeti inramarea pentru caricatura sau caricaturile comandate de Dvs. le ambalam in cutie de carton rigid, se obtine astfel o protectie impotriva socurilor. Se poate trimite prin curier sau predat personal intr-o sacosa personalizata cu sigla noastra, asa cum vedeti in imaginea de mai jos care reflecta pasii ambalarii si predarii personale a coletului.

caricaturi la comanda inramate si predate personal la cheie

Caricaturile La Comanda Dupa Fotografie pot fi un cadou surpriza extraordinar de placut pentru invitatii Dvs. la nunta sau poate doar pentru nasi, parinti, socri si apropiati, in acest mod aceste caricaturi personalizate devin marturii haioase pentru nunta. In functie de numarul de invitati si de tipul de caricatura personalizata dorit avem nevoie de pozele invitatilor Dvs cu 2-3 saptamani inainte de eveniment astfel incat sa fie gata toate in ziua respectiva. Fotografiile invitatilor pot fi trimise la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu ajutorul https://transfer.pcloud.com. Surpriza afisata pe chipurile invitatilor cand isi vor gasi portretele pe masa va merita toti banii!

Persoana iubita poate primi un astfel de cadou personalizat de ziua ei, de ziua voastra etc. Intotdeauna o sa faceti impresie buna! Contactati-ne!

.

Calculator Pret Caricaturi

Alege Optiunile
Gata incepand de la 24 Ore, in functie de cantitatea dorita si de gradul de aglomerare in momentul comenzii!
 • Format Hartie

  Numar Personaje Pe Foaie

  Culoare

  Incadrare

  Doriti Inramare?

  Cantitate

  Pret: 50 RON

  Cum Cumpar?

 

Te-ar mai putea Interesa Si...

Portrete in Creion La Comanda

Portrete in Creion - Pret

Portrete in Ulei La Comanda

Portrete in Ulei La Comanda - Pret

Caricaturi Digitale

Caricaturi Digitale

Marturii Fotografii Magnetice Instant 10x15 cm

Marturii Fotografii Magnetice Instant

* Ne prezentam cu tabla metalica pe trepied de unde invitatii isi ridica marturiile magnetice in maxim 15-20 minute de la sosirea acestora.