Filmari cu drona
SkyExpression.ro - Menu
Preturi Produse si Servicii
Preturi
Filmari cu Drona
Filmari cu drona
Transmisiuni Live si Sonorizari Evenimente
Transmisiuni Live si Sonorizari Evenimente
Foto Video Nunta
Foto Video Nunta
Extraoptiuni Nunta
Extraoptiuni Nunta
Efecte Speciale Dansul Mirilor
Efecte Speciale - Dansul Mirilor
Fotografie 360 Grade Nunta
Fotografie 360 Grade Nunta
Filmare 360 Grade Nunta
Filmare 360 Grade Nunta
Invitatii Nunta Personalizate Digitale Video
Invitatii Nunta Digitale Video
Invitatii Botez Personalizate Digitale Video
Invitatii Botez Digitale Video
Invitatii Nunta - Botez Personalizate Digitale Imagine
Invitatii Digitale Imagine
Caricaturist nunta
Caricaturist Nunta
Caricaturi Digitale
Caricaturi Digitale
Caricaturi La Comanda
Caricaturi La Comanda
Portrete in Creion
Portrete in Creion
Portrete Pictate in Ulei
Portrete Pictate in Ulei
Marturii Magnetice Instant
Marturii Magnetice Instant
Machetare Albume Fotocarte
Machetare Albume Fotocarte
Albume Fotocarte Premium
Albume Fotocarte Premium
Pachete Albume Fotocarte Premium
Pachete Albume Fotocarte Premium
Albume Fotocarte LUX
Albume Fotocarte LUX
Albume Fotocarte LUX
Pachete Albume Fotocarte LUX
Carti Programare Incepatori
Carti Programare
Software
Software
Webdesign
Webdesign
Tur Virtual 360 Grade
Tur Virtual 360 Grade
Fotografie De Produs
Fotografie De Produs
Fotografie De Produs 360 Grade
Fotografie De Produs 360 Grade
Icoane Pictate Pe Lemn Cu Foita De Aur
Icoane Pictate Pe Lemn Cu Foita De Aur
Icoane Pictate Pe Sticla Cu Foita De Aur
Icoane Pictate Pe Sticla Cu Foita De Aur
Certificari
Certificari
Skyexpression.ro - contact
Contact - 0744.622.880
Foto Video Nunta - Verifica Disponibilitatea Instant
Verifica Data Instant

Fotografie De Produs

review

Fotografie de Produs Pret avantajos este unul din serviciile de fotografie comerciala pe care il oferim clientilor nostri, realizam Fotografie de Produs Bucuresti si Oriunde in Romania, ne deplasam oriunde cu studio foto portabil, dar in afara de Bucuresti exista costuri de transport si eventual cazare, clic aici.

Galerie Fotografie De Produs, Clic Aici...

Fotografiile de produs de mai sus (cele cu mancare) inclusiv videoclipul au fost realizate de noi cu studio foto portabil profesional pentru Village Italian Food, locatia - AFI Palace Cotroceni, langa patinoar. Restul fotografiilor sunt realizate pentru alti clienti, de asemenea folosind echipament profesional de inalta calitate.

Fotografia de produs este utilizata pe scara larga, o vedem peste tot in magazinele virtuale, brosuri, cataloage, flyere  si arata potentialului client ceea ce ofera spre vanzare un comerciant. Si pentru ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, o fotografie de produs realizata profesionist face produsul real, tangibil stimuland astfel dorinta de cumparare.

In general fotografia este arta iar fotografia de produs nu face exceptie de la aceasta axioma. De multe ori suntem extraordinar de impresionati de modul cum arata o fotografie. Fotografia de produs este diferita fata de fotografia tip instantaneu prin faptul ca in cazul fotografiei de produs conteaza foarte mult pregatirea acesteia: aranjarea in scena in studio, fie ca este vorba de un studio la locatie fixa sau un studio portabil la fel de profesional, tipul si numarul de lumini, puterea si directionarea acestora, camera foto, suportul de fundaluri, stativele, alte suporturi de produs in functie de marimea acestuia. Cu cat conditiile de aranjare in scena sunt mai aproape de ideal, cu atat procesarea fotografiei de produs este mai simpla ulterior. Fiecare detaliu conteaza. Fundalul trebuie sa fie neted, fara cute, curat, sa fie capabil sa absoarba cat mai multa lumina si sa aiba capacitatea el insusi sa ajute la eliminarea umbrelor. O fotografie de produs trebuie sa scoata produsul in evidenta, sa fie capabila sa transmita mesajul necesar dintr-o simpla privire. O fotografie de produs peste care treci cu privirea fara sa te fi oprit asupra ei nici macar o secunda, practic nu conteaza. Este o arta la fel de nobila ca si cea nascuta din penelul unui pictor, din dalta unui sculptor, din sufletul unui poet, din trairile adinci si sincere ale fiecarui om. Cei care fac astfel de fotografii de produs nu sunt doar simpli fotografi, sunt pasionati de meseria lor si asta se simte in fiecare aspect al muncii lor. Nu doar ne place sa credem, ci suntem convinsi ca facem parte dintre ei.

Cui ne adresam?

Comerciantilor care doresc sa isi vinda  produsele prin magazine virtuale nou create sau care doresc sa isi mareasca volumul de vanzari comercializand noi produse prin magazine virtuale deja existente. De asemenea ne adresam producatorilor de diverse marfuri alimentare sau nonalimentare, agentiilor de publicitate care folosesc fotografia de produs pentru a o insera in pliante, brosuri, flyere, cataloage de prezentare.

Fotografii de produs - tipuri:

Cu tehnica si echipamentul de care dispunem la ora actuala suntem capabili sa realizam aproape orice tip de fotografie de produs asa cum vor fi descrise in continuare. Si nu uitati ca noi NU  va chemam sa aduceti produsele la studioul nostru, NU  va punem pe drumuri iar in acest fel economisiti timp si nu aveti bataie de cap. Da, avem un studio de fotografie de produs profesional 100% portabil pe care il vom lua cu noi la sedinta foto. Trebuie doar sa dispuneti de o sursa de curent, o priza obisnuita de unde sa ne putem conecta cu echipamentele, dar daca nu este posibil, putem folosi si acumulatorii proprii. Astfel putem realiza:

a) fotografie de produs pe fundal mare de diverse culori

fotografie de produs - fundal mare
Fotografie de produs - fundal mare
Fundal pentru produse cu gabarit maxim de 190 cm inaltime x 190 cm latime. Folosim fundaluri de diverse culori  de 2m latime x 3m lungime fixate pe suport special de fundaluri. Aceste fundaluri pot fi procurate si la comanda clientului in functie de obiectele supuse sedintei foto. De regula fundalurile ar trebui sa aiba o culoare care sa contrasteze cu subiectul pentru o decupare mai usoara atunci cand procesarea necesita acest lucru. Este posibil totusi sa decupam fotografia cu tot cu fundal atunci cand obiectul in cauza este avantajat. Se pot fotografia in acest mod obiecte mari de genul: frigidere, aragaze, cuptoare, masini de spalat, televizoare, mic mobilier, haine, etc. Cu acest tip de fotografie de produs se pot incadra si fotomodele umane care pot pune in valoare anumite aspecte sau beneficii ale obiectului de fotografiat. Noi, in preturile pe care le avem tabelate nu avem inclusa plata unui fotomodel uman, aceasta trebuind sa se faca separat daca este cazul. Intotdeauna o fotografie de calitate vinde produsul, mai ales daca se iau in considerare mai multe unghiuri. Alte echipamente pe care le folosim: stative de fundal, bara de fundal, stative de lumini, umbrele de difuzie, softboxuri, trepied camera, camera foto DSLR Nikon D750 Full Frame, 24Mpx, filtre de polarizare antireflexie, UV ceea ce permite eliminarea reflexiilor din obiectul de fotografiat si obtinerea unor culori mai vibrante care dau adancime produsului si ii scot mai bine in evidenta calitatile. De asemenea, obiectivele foto pe care le folosim sunt tot Nikon, ceea ce se traduce intr-o calitate impecabila a imaginii.

b) fotografia de produs pe masa de produs.

fotografie de produs pe masa de produs
fotografie de produs pe masa de produs
Masa de produs este un obiect indispensabil pentru produse de gabarit mic si mediu are forma unui sezlong iar elementul activ este o folie de plexiglas de culoare alb translucid care are o calitate speciala in eliminarea umbrelor si primirea de lumina din spate sau de jos punand astfel in evidenta foarte bine produsul de fotografiat. Pe masa de produs se pot fotografia obiecte cu gabaritul maxim de  40 cm latime x 55 cm lungime x 40 cm inaltime. Exemple de produse: incaltaminte, jucarii, carti, produse alimentare, bauturi, genti, posete, tablouri, ambalaje, electronice mici si medii, produse de uz casnic mici si medii, obiecte hand mase si obiecte decorative, cadouri etc. Procesarea ulterioara a fotografiilor se poate face atat cu eliminarea fundalului cat si cu includerea acestui fundal in fotografie in functie de cerintele clientului, insa intotdeauna trebuie sa se tina cont de avantajele pe care le reliefeaza obiectul supus sedintei foto. O mare atentie trebuie aratata pentru obiectele transparente cum ar fi sticla, plasticul deorece in aceste situatii obiectele mostenesc culoarea fundalului si in anumite situatii ne dorim acest lucru iar in altele nu. Echipamentele pe care le folosim sunt: masa de produs, stative lumini, lumini cu led si lumini la temperatura de culoare a luminii de zi, umbrele de difuzie, trepied, camera foto DSLR Nikon D750 Full Frame, 24Mpx, filtre de polarizare, antireflexie si UV, obiective Nikon fixe si/sau zoom.

c) fotografie de produs cu cort de difuzie

fotografie de produs cu cort de difuzie
fotografie de produs cu cort de difuzie
Cortul de difuzie este de fapt un obiect de forma cubica, de culoare alba, gol la interior, cu o fata detasabila, construit din poliester si permite trecerea luminii intr-un astfel de mod incat obiectul asezat in interiorul cortului pe diverse fundaluri sa nu arunce umbre. In interiorul cortului de difuzie se pot fotografia obiecte de dimensiuni relativ reduse cu un gabarit  de maxim de 30 cm latime x 30 cm lungime x 30 inaltime. Sepoate acoperi in anumite situatii chiar si deschiderea acestuia intr-un astfel de mod incat doar obiectivul aparatului sa intre intr-o mica fanta a acestui cort impiedicand reflexiile si lumina nedorita, iar umbrele sunt atenuate foarte mult, chiar eliminate. Lumina se aplica din exterior pe peretii laterali ai cubului la care se poate adauga lumina fata / spate sau chiar deasupra cortului, in functie de necesitati. Exemple de obiecte: obiecte de decor, gadgeturi, unele obiecte de birotica, papetarie, vesela. Echipamente folosite: cort de difuzie de culoare alba  60 cm x 60 cm x 60 cm cu fundaluri de  diverse culori, stative lumini, lumini led si lumini la temperatura de culoare a luminii de zi, camera foto DSLR Nikon D750 Full Frame, 24Mpx, trepied, obiective Nikon atat fixe cat si zoom.

d) fotografie de produs pe stand din acril

fotografie de produs pe masa de acril
fotografie de produs pe masa de acril
Suportul de acril este de fapt o mica masuta cu dimensiuni de 24 cm latime x 30 cm lungime sunt in numar de 3, unul de culoare alba translucid, unul transparent si unul negru mat. Pe aceste standuri din acril se pot fotografia obiecte de dimensiuni mici cum ar fi: bijuterii, ceasuri, farduri, unele carti, icoane, tablouri, gadgeturi etc. Echipamente folosite: stative lumini, lumini led, lumini la temperatura de culoare a luminii de zi, umbrele de difuzie, aparat foto DSLR Nikon D750 Full Frame, 24Mpx, trepied, standuri. 

Pachete Preturi Fotografie De Produs

PRO

2.5 Euro

Pe Fiecare Fotografie

Numar Fotografii: >60

* fotografii brute

* fotografii finale procesate Fara fundal si/sau fundal alb

* livrabil online in maxim 24 Ore

* tarifarea se face per Foto Nu per Produs

* pentru o cantitate mai mare De 100 Fotografii la Obiecte Mici sau Medii ori pentru Contract pe minim 6 Luni Cereti Oferta Personalizata

* Ne deplasam la locatia Dvs cu echipamentul necesar (vezi costuri de transport)

Contactati-ne!

BUSINESS

3.75 Euro

Pe Fiecare Fotografie

Numar Fotografii: 31-60

* fotografii brute

* fotografii finale procesate Fara fundal si/sau fundal alb

* livrabil online in maxim 24 Ore

* tarifarea se face per Foto Nu per Produs

* Ne deplasam la locatia Dvs cu echipamentul necesar (vezi costuri de transport)

Contactati-ne!

STANDARD

5 Euro

Pe Fiecare Fotografie

Numar Fotografii: 11-30

* fotografii brute

* fotografii finale procesate Fara fundal si/sau fundal alb

* livrabil online in maxim 24 Ore

* tarifarea se face per Foto Nu per Produs

* Ne deplasam la locatia Dvs cu echipamentul necesar (vezi costuri de transport)

Contactati-ne!

START

6.25 Euro

Pe Fiecare Fotografie

Numar Fotografii: 1-10

* fotografii brute

* fotografii finale procesate Fara fundal si/sau fundal alb

* livrabil online in maxim 24 Ore

* tarifarea se face per Foto Nu per Produs

* Ne deplasam la locatia Dvs cu echipamentul necesar (vezi costuri de transport)

Contactati-ne!

Varianta Pret 1: Puteti iesi mai ieftin la fotografia de produs de dimensiune mica sau medie (de exemplu: bijuterii, incaltaminte, posete, jucarii, carti, electronice mici, parfumuri, cosmetice, produse igiena, produse uz casnic etc. si avem in vedere tarifarea pe ora de prezenta a fotografului la locatia Dvs. considerand ca setup-ul pentru o fotografie a unui astfel de produs poate dura foarte putin, uneori chiar sub un minut. De exemplu daca avem de fotografiat 100 perechi de pantofi si setupul fiecarei perechi dureaza in medie un minut, atunci timpul total de fotografiere ar fi de 100 minute, adica 100 euro pentru 2 ore de prezenta a fotografului (nu facturam fractiuni de ora ci numai ore intregi) pretul total ar fi de 100 euro inclusiv TVA. Asta inseamna o reducere de cca. 40% - 50% fata de pretul standard, daca nu se efectueaza ulterior procesari de eliminare de fundal. Daca locatia Dvs. este in afara Bucurestiului va rugam sa vedeti aici costurile de transport.

Varianta Pret 2: Puteti de asemenea sa iesiti mai ieftin daca incheiati cu noi un contract pentru fotografierea unui anumit numar de produse lunar, pe o perioada de minim 6 luni, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Daca locatia Dvs. este in afara Bucurestiului va rugam sa vedeti aici costurile de transport.

Important: Procesarea fotografiilor cu preturile tabelate mai sus inseamna eliminarea fundalului si/sau stabilirea unui fundal alb (acolo unde este cazul) sau alta culoare solida, eventuale corectii de expunere, saturatie a culorilor. Orice alte procesari suplimentare cum ar fi de exemplu reflexiile in oglinda, alte efecte speciale se vor negocia separat Putem face una sau doua fotografii de produs de test inainte de semnarea contractului, fotografii pe care le procesam, iar daca va convine calitatea acestora semnam contractul.

GatiosoftPowered by Gatiosoft srl. Copyright 2024
Suntem Online!