Filmari cu drona
SkyExpression.ro - Menu
Preturi Produse si Servicii
Preturi
Filmari cu Drona
Filmari cu drona
Transmisiuni Live si Sonorizari Evenimente
Transmisiuni Live si Sonorizari Evenimente
Foto Video Nunta
Foto Video Nunta
Extraoptiuni Nunta
Extraoptiuni Nunta
Efecte Speciale Dansul Mirilor
Efecte Speciale - Dansul Mirilor
Fotografie 360 Grade Nunta
Fotografie 360 Grade Nunta
Filmare 360 Grade Nunta
Filmare 360 Grade Nunta
Invitatii Nunta Personalizate Digitale Video
Invitatii Nunta Digitale Video
Invitatii Botez Personalizate Digitale Video
Invitatii Botez Digitale Video
Invitatii Nunta - Botez Personalizate Digitale Imagine
Invitatii Digitale Imagine
Caricaturist nunta
Caricaturist Nunta
Caricaturi Digitale
Caricaturi Digitale
Caricaturi La Comanda
Caricaturi La Comanda
Portrete in Creion
Portrete in Creion
Portrete Pictate in Ulei
Portrete Pictate in Ulei
Marturii Magnetice Instant
Marturii Magnetice Instant
Machetare Albume Fotocarte
Machetare Albume Fotocarte
Albume Fotocarte Premium
Albume Fotocarte Premium
Pachete Albume Fotocarte Premium
Pachete Albume Fotocarte Premium
Albume Fotocarte LUX
Albume Fotocarte LUX
Albume Fotocarte LUX
Pachete Albume Fotocarte LUX
Carti Programare Incepatori
Carti Programare
Software
Software
Webdesign
Webdesign
Tur Virtual 360 Grade
Tur Virtual 360 Grade
Fotografie De Produs
Fotografie De Produs
Fotografie De Produs 360 Grade
Fotografie De Produs 360 Grade
Icoane Pictate Pe Lemn Cu Foita De Aur
Icoane Pictate Pe Lemn Cu Foita De Aur
Icoane Pictate Pe Sticla Cu Foita De Aur
Icoane Pictate Pe Sticla Cu Foita De Aur
Certificari
Certificari
Skyexpression.ro - contact
Contact - 0744.622.880
Foto Video Nunta - Verifica Disponibilitatea Instant
Verifica Data Instant

WebDesign

review

Webdesign, de ce sa am un site?

Intr-o lume dinamica unde informatia circula cu viteza mai ales in mediul virtual, cheia prezentarii unei afaceri sau a unei firme o reprezinta site-urile in care acestea se fac cunoscute mult mai usor decat alte metode clasice de prezentare cum sunt: brosurile, flyerele, bannerele, cataloagele de prezentare etc. Domeniile in care site-urile de prezentare isi gasesc utilitatea sunt nenumarate si practic am putea spune ca nu exista afacere sau firma care sa nu aiba nevoie de un astfel de instrument de prezentare si promovare astfel incat crearea unui site web reprezinta o necesitate. Dupa cum veti citi in cele ce urmeaza exista si idei originale care pot avea un farmec si o notorietate aparte.

Responsive web design
Ce inseamna de fapt aceasta sintagma: responsive web design? Asa cum se vede sugestiv in imaginea alaturata, aceasta sintagma s-ar traduce prin capacitatea unui website sau aplicatii web sa se adapteze automat device-ului pe care este lansata astfel incat utilizatorul sa aiba intotdeauna cea mai buna experienta de vizualizare a datelor, imaginilor, videoclipurilor, sa poata interactiona cu aplicatia in cel mai facil mod cu putinta fara a se chinui in mod inutil. Responsive web design este o cerinta de actualitate datorita multitudinii device-urilor prezente pe piata. Fara aceasta implementare este foarte probabil sa pierdeti clienti care utilizeaza un anumit tip de device (ex: smartphone). Designul pe care noi il concepem pentru toate aplicatiile noastre includ 100% responsive web design.

Website pentru nunta

Website pentru nunta?! Ce traznaie o mai fi si asta? Oare ce vor nebunii astia?... Intr-adevar, se poate gandi si in acest mod si  suntem absolut convinsi ca vor fi persoane care sa o faca. Dar intentia noastra nu este aceea de a crea neaparat traznai ci momente, clipe de neuitat, inedite, ceva cu care sa va mandriti peste ani, ceva de care sa va aduceti aminte nu numai cu o placere nebuna ci cu dragoste, nostalgie si exclamand totodata: " Doamne ce ne-a mai trecut prin cap!" Aceasta exclamatie se va perpetua catre copii si copiii copiilor vostri intr-o  insiruire de onomatopee si mesaje care de care mai colorate, mai pline de umor, mai optimiste dar care in acelasi timp vor infatisa pe dinauntrul acelor persoane admiratia, stima, dragostea, pretuirea pe care le simt fata de voi. Da. De o mie de ori da. Pur si simplu o traznaie. Dar ganditi-va un moment: oare nu tot voi sunteti cei care ati visat la o nunta ca in basme, la momente unice, la ceva pe care nimeni sa nu  mai fi facut pana la acel moment? Te-ai gandit vreodata tu, mire, cum ar fi de exemplu daca ti-ai cere iubita de sotie intr-un cadru natural superb, deosebit unde greierii s-ar auzi si nimic altceva? Cand tocmai viitoarea mireasa crede ca nu asista nimeni la aceasta cerere in casatorie, ce surpriza ii vei face tu cand va vedea imortalizate aceste clipe cu ajutorul unei drone, intr-un website al vostru, un website de nunta! Cum va fi cand peste ani si ani veti putea impartasi celor dragi idei, impresii, mesaje luate la cald in mijlocul evenimentului. Filme, poze, pareri, comentarii, sedinta foto sau video, toate adunate laolalta si postate pentru eternitate astfel incat nu numai voi sa va bucurati de ele ci si cei care vin dupa voi. Poate ca acum, peste zeci de ani ati  vrea sa traiti din nou acele momente si iata rasfoiti din nou paginile website-ului de nunta! Simtiti fiorul pe sira spinarii? Simtiti cum ochii vi s-au umezit si lacrimile incep sa curga? Iata ce inseamna un website de nunta. Este ceva pe care nu il vezi numai cu ochii si il traiesti numai cu inima ci si il citesti. Fiecare cuvant, fiecare propozitie sau fiecare fraza au puterea unui buzdugan aruncat peste timp. Nu doar pozele si filmele vorbesc ci si cuvintele. Ele nu vor pieri niciodata. Si daca tu cititorule, viitor mire sau mireasa ai citit aceste randuri pe care ti le-am scris tie, noi deja ne-am atins scopul. Stim ca ai citit pe nerasuflate pana aici. Asa vor citi si urmasii vostri de pe website-ul vostru de nunta.

Suna interesant?   

Website de prezentare

Website-ul de prezentare este acum, in zilele noastre, un mijloc foarte uzitat de prezenta online a firmelor de toate marimile si din toate domeniile de activitate: hoteluri, pensiuni, spa-uri, centre de infrumusetare si intretinere, clinici medicale, centre comerciale, producatori de bunuri alimentare si nonalimentare, comercianti, distribuitori de diverse bunuri etc. Acestea impreuna cu produsele si / sau serviciile lor sunt la un click distanta de clientii lor potentiali. Batalia, concurenta se dau acum nu numai la nivelul produselor / serviciilor care se vand si a calitatii acestora ci si la nivel de servicii asociate procesului de prevanzare, vanzare,  si postvanzare. Promptitudinea, eleganta in exprimare, educatia, cei 7 ani de acasa, calmul, intelegerea, atitudinea proactiva sunt tot atatea argumente extraordinar de potrivite acelui om care, din partea firmei si autorizat de catre firma comunica cu EL, cu omul care aduce bunastare firmei, angajatilor ei, lui insusi si mai departe pe lantul economic, tarii: CLIENTUL! Puterea informatiei pare a fi o sintagma veche dar aceasta nu-i stirbeste cu nimic din puterea ce o caracterizeaza. Modul in care se transmite informatia, modul in care este vanduta sau primita informatia, modul cum este procesata si transmisa informatia de la firma catre client este un aspect care poate fi cunoscut prin intermediul unui site de prezentare. Crearea unui site web cu continut adecvat, cu model de comunicare precis si la obiect, cu imagini si /sau filme care se adreseaza pietelor tinta ale firmei pe care o reprezentati este o specialitate a noastra. Nu este cazul sa va expunem pe larg beneficiile crearii unor astfel de pagini web. Esenta este ca sunteti la un click distanta de orice locuitor al planetei, cu acces la internet. Putem realiza website-ul in mai multe limbi de circulatie internationala astfel incat sa atingeti cat mai multe piete tinta. Nu lucram la intamplare ci organizat, eficient, profesionist si in timp scurt. Pachete noastre integrate din care fac parte website-ul de prezentare, turul virtual, filmarea cu drona, beneficiaza de reduceri de preturi.

Suna interesant?

Magazine virtuale / magazine online

Ce este un magazin virtual sau un magazin online? De ce sa imi construiesc un astfel de magazin? La ce ma ajuta? Cum ma ajuta? Toate aceste intrebari sunt justificate si vom incerca sa va raspundem la ele in randurile care urmeaza astfel incat sa aveti o imagine asupra acestui concept care este astazi extrem de uzitat de catre comercianti, distribuitori, producatori, firme care fac servicii etc. Un magazin online profesional este conceput si realizat in primul rand pentru a va extinde piata dar mai sunt si alte avantaje: clientul are posibilitatea de a face cumparaturi de acasa stand in fata calculatorului, laptopului, tabletei, smartphon-ului deci ii este comod sa faca cumparaturi in acest mod. Produsul vine la usa. Nu toti au timp sa mearga fizic la cumparaturi. Mai mult decat atat, de multe ori nu putem gasi produsul sau serviciul dorit in imediata noastra apropiere dar cu ajutorul comenzilor facute pe un magazin online clientul poate aduce produsul de la mii de km distanta. Magazinele online pot fi administrate de acasa de unul sau mai multi utilizatori autorizati, procesele fiind in totalitate automatizate mai ales daca  sunt interfatate de un program puternic de facturare si gestiune online cum ar fi de exemplu: www.cloudway.ro.  Magazinele online mai au si alte avantaje: cheltuieli mult reduse fata de un spatiu fizic proprietate sau inchiriat, functioneaza singure non stop fiind un permanent generator de bani pentru afacere.

Suna interesant?

Aplicatii personalizate online

Suntem specializati si in crearea de aplicatii online personalizate pentru afacerea pe care o aveti insa am sintetizat deja experienta noastra cu ceilalti clienti deja existenti intr-un program de facturare si gestiune online destinat IMM-urilor din Romania disponibil la www.cloudway.ro

Pachete Preturi Webdesign

WEBSITE DE PREZENTARE

375 Euro

* prezentare firma (1 pagina)

* oferta de produse / servicii (1 pagina)

* galerie foto cu maxim 30 poze (1 pagina)

* un videoclip

* termeni si conditii de utilizare site (1 pagina)

* politica de confidentialitate (1 pagina)

* compatibil GDPR

* pagina de contact care include localizare interactiva pe harta prin GoogleMaps date de contact si casete de preluare mesaje de la utilizator

Contactati-ne!

WEBSITE DE NUNTA, BOTEZ

550 Euro

* include alocare de domeniu si gazduire GRATUIT un an

* 5 videoclipuri

* galerie foto cu maxim 100 poze

* blog

* pagina dedicata cu povestea voastra

* pagina dedicata cununiei civile

* pagina dedicata nuntii

* politica de confidentialitate (1 pagina)

* compatibil GDPR

* pagina de contact care include localizare interactiva pe harta prin GoogleMaps date de contact si casete de preluare mesaje de la utilizator

Contactati-ne!

MAGAZIN ONLINE START

800 Euro

* include alocare de domeniu si gazduire GRATUIT un an

* prezentare firma (1 pagina)

* termeni si conditii de utilizare si cumparare produse de pe site (1 pagina)

* numar de produse nelimitat in concordanta cu spatiul alocat pe hard-disk

* pagina de contact care include localizare interactiva pe harta prin GoogleMaps date de contact si casete de preluare mesaje de la utilizator

* politica de confidentialitate (1 pagina)

* compatibil GDPR

* include platforma de plata online cu cost de transport produse si reviews pe produs

Contactati-ne!

MAGAZIN ONLINE PRO

1125 Euro

* include alocare de domeniu si gazduire GRATUIT un an

* prezentare firma (1 pagina)

* termeni si conditii de utilizare si cumparare produse de pe site (1 pagina)

* politica de confidentialitate (1 pagina)

* compatibil GDPR

* numar de produse nelimitat in concordanta cu spatiul alocat pe hard-disk

* pagina de contact care include localizare interactiva pe harta prin GoogleMaps date de contact si casete de preluare mesaje de la utilizator

* include platforma de plata online cu cost de transport produse si reviews pe produs

* include facturare si gestiune online prin cloudway.ro GRATUIT un an (pachet Start)

Contactati-ne!

Extraoptiuni Pachete Preturi Webdesign

EXTRAOPTIUNE Site prezentare

204 Euro

Livrare in 24-48 Ore

* filmare aeriana cu drona 4k maxim 60 minute brut / locatie la pretul redus cu 11% fata de pretul standard. Clic aici pentru preturi standard.

Verifica Disponibilitatea

EXTRAOPTIUNE Site Nunta

186 Euro

Livrare in 24-48 Ore

* filmare aeriana cu drona 4k maxim 60 minute brut / locatie la pretul redus cu 19% fata de pretul standard. Clic aici pentru preturi standard.

Verifica Disponibilitatea

EXTRAOPTIUNE Magazin Start

****

Livrare in 24-48 Ore

* interfatare cu programul de facturare si gestiune www.cloudway.ro

* Fotografii de produs (vezi tarifele de la pachetele de fotografie de produs)

* Fotografii de produs 360 grade (vezi tarifele de la pachetele de fotografie de produs 360 grade)

Contactati-ne!

EXTRAOPTIUNE Magazin Pro

****

Livrare in 24-48 Ore

* Fotografii de produs (vezi tarifele de la pachetele de fotografie de produs)

* Fotografii de produs 360 grade (vezi tarifele de la pachetele de fotografie de produs 360 grade)

Contactati-ne!

GatiosoftPowered by Gatiosoft srl. Copyright 2024
Suntem Online!