Filmari cu drona
SkyExpression.ro - Menu
Preturi Produse si Servicii
Preturi
Filmari cu Drona
Filmari cu drona
Transmisiuni Live si Sonorizari Evenimente
Transmisiuni Live si Sonorizari Evenimente
Foto Video Nunta
Foto Video Nunta
Extraoptiuni Nunta
Extraoptiuni Nunta
Efecte Speciale Dansul Mirilor
Efecte Speciale - Dansul Mirilor
Fotografie 360 Grade Nunta
Fotografie 360 Grade Nunta
Filmare 360 Grade Nunta
Filmare 360 Grade Nunta
Invitatii Nunta Personalizate Digitale Video
Invitatii Nunta Digitale Video
Invitatii Botez Personalizate Digitale Video
Invitatii Botez Digitale Video
Invitatii Nunta - Botez Personalizate Digitale Imagine
Invitatii Digitale Imagine
Caricaturist nunta
Caricaturist Nunta
Caricaturi Digitale
Caricaturi Digitale
Caricaturi La Comanda
Caricaturi La Comanda
Portrete in Creion
Portrete in Creion
Portrete Pictate in Ulei
Portrete Pictate in Ulei
Marturii Magnetice Instant
Marturii Magnetice Instant
Machetare Albume Fotocarte
Machetare Albume Fotocarte
Albume Fotocarte Premium
Albume Fotocarte Premium
Pachete Albume Fotocarte Premium
Pachete Albume Fotocarte Premium
Albume Fotocarte LUX
Albume Fotocarte LUX
Albume Fotocarte LUX
Pachete Albume Fotocarte LUX
Carti Programare Incepatori
Carti Programare
Software
Software
Webdesign
Webdesign
Tur Virtual 360 Grade
Tur Virtual 360 Grade
Fotografie De Produs
Fotografie De Produs
Fotografie De Produs 360 Grade
Fotografie De Produs 360 Grade
Icoane Pictate Pe Lemn Cu Foita De Aur
Icoane Pictate Pe Lemn Cu Foita De Aur
Icoane Pictate Pe Sticla Cu Foita De Aur
Icoane Pictate Pe Sticla Cu Foita De Aur
Certificari
Certificari
Skyexpression.ro - contact
Contact - 0744.622.880
Foto Video Nunta - Verifica Disponibilitatea Instant
Verifica Data Instant

Termeni si Conditii

review

Acest site apartine firmei Gatiosoft SRL CUI: 48518407; Reg.Com. J40/13470/2023; Adresa: Bucuresti, sector 6, str. George Valsan 12, Bloc 109, ap.60; Banca: BCR - sucursala Crangasi; IBAN: RO47 RNCB 0066 1756 4099 0001. Drepturile de autor al continutului site-ului apartin in exclusivitate acesteia.

Accesand acest site sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

- Este interzisa publicarea, republicarea, afisarea, reproducerea sau distribuirea materialelor continute in site-ul Gatiosoft SRL sub orice forma, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizatorul acestora si Gatiosoft SRL.

- Utilizatorul isi asuma raspunderea folosirii informatiilor din acest site numai in scopuri legale. Utilizatorul garanteaza ca nu va: copia, transmite, publica, reproduce, modifica, distribui, afisa, sau vinde informatii, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizator si Gatiosoft SRL.

- Acest site comercializeaza servicii software personalizate, servicii foto/video personalizate, servicii personalizate, carti, albume fotocarte personalizate. Serviciile se presteaza conform unui contract de prestari servicii intre parti.

- Continutul site-ului Gatiosoft SRL este protejat de cadrul legal in vigoare in momentul prezent in Romania. Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal Gatiosoft SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al acestuia. Gatiosoft SRL are dreptul sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

- Nici o informatie expusa nu poate reprezenta o oferta ferma din partea Gatiosoft SRL. Utilizatorul va decide singur daca va intra intr-o tranzactie bazata pe informatiile publicate pe acest site.

- Gatiosoft SRL nu este responsabila pentru nici o pierdere directa ori indirecta suferita de utilizator sau orice alta persoana ca rezultat al utilizarii acestui site ori al accesarii altor site-uri de la site-ul companiei Gatiosoft SRL.

- Gatiosoft SRL garanteaza ca utilizarea de catre clienti a acestui site va fi confidentiala. Orice informatii sau date transmise de catre utilizatori prin intermediul site-ului Gatiosoft SRL sunt considerate confidentiale. In cazul in care clientul comanda portrete sau caricaturi, acesta este de acord ca fotografia trimisa de el sa fie publicata pe acest site si/sau paginile firmei Gatiosoft SRL de pe diverse platforme de tip retea sociala langa portretul/caricatura realizate de noi. Nicio informatie despe utilizatorii site-ului Gatiosoft SRL nu va fi transmisa tertilor.

- Produsele si serviciile prezentate in acest site sunt valabile numai pentru Gatiosoft SRL.

Politica de Retur

Pentru a returna produse va rugam sa urmati pasii de mai jos:

Termeni si conditii pentru retur

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii firmei Gatiosoft SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. Gatiosoft SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care firma Gatiosoft SRL nu s-a oferit sa recupereze ea insasi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Exceptii retur:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

De Retinut!

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat. Produsele comandate online sau telefonic care au fost ridicate din punctul de lucru au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la sediul nostru.

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor adus.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier, in prezenta curierului si sa cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la adresa de email violeta@skyexpression.ro

In cazul cartilor electronice, acestea au fost achizitionate de pe un site extern, (la care site-ul nostru face trimitere prin link-urile de cumparare corespunzatoare fiecarei carti electronice) site extern care apartine Google Books sau Google Play. Este posibil sa solicitati o returnare a banilor pentru o astfel de achizitie in conditiile specificate in politica de retur Google pentru cartile electronice. Puteti solicita o astfel de rambursare urmand pasii descrisi in acest link: Solicitati o rambursare de la Google

In cazul caricaturilor, portretelor, machetarii de albume, fotografiilor, filmelor, icoanelor cu foita de aur personalizate prevaleaza subiectivismul artistului care realizeaza lucrarea in propriul mod, asa cum vede el. Este posibil ca rezultatul muncii artistului sa placa foarte mult clientului, sa nu ii placa deloc sau clientul sa aiba o atitudine neutra, iar in cazul portretelor si/sau caricaturilor gradul de asemanare al acestora cu fotografiile sursa poate fi mai mic sau mai mare. Acest lucru nu inseamna ca artistul nu a depus toate eforturile in munca sa pentru satisfacerea dorintelor clientului si nu pot fi invocate ca motive de refuz al primirii lucrarii sau ca retur al acesteia. Nu livram fotografii ale caricaturilor, portretelor, machetarilor inainte de achitarea acestora.

- Filmarea/Fotografia aeriana cu drona este supusa legislatiei in vigoare. Dronele cu care operam sunt inregistrate/inmatriculate legal la AACR cu numerele YR-D0051 si YR-D0098. Detalii legate de ghidul de operare al dronelor gasiti pe siteul AACR la acest link: Ghid Operare UAV

- Gatiosoft SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

- Gatiosoft SRL isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau retrage in orice moment parti din termenii si conditiile prezente fara o instiintare prealabila a utilizatorilor.

GatiosoftPowered by Gatiosoft srl. Copyright 2024
Suntem Online!