Notice: Undefined index: codprodus in /home/skyexpre/public_html/pachet-carti-programare-incepatori.php on line 14
Pachet Carti Programare Incepatori - Gabriel Braharu
Filmari cu drona
SkyExpression.ro - Menu
Preturi Produse si Servicii
Preturi
Filmari cu Drona
Filmari cu drona
Foto Video Nunta
Foto Video Nunta
Extraoptiuni Nunta
Extraoptiuni Nunta
Efecte Speciale Dansul Mirilor
Efecte Speciale - Dansul Mirilor
Fotografie 360 Grade Nunta
Fotografie 360 Grade Nunta
Filmare 360 Grade Nunta
Filmare 360 Grade Nunta
Invitatii Nunta Personalizate Digitale Video
Invitatii Nunta Digitale Video
Invitatii Botez Personalizate Digitale Video
Invitatii Botez Digitale Video
Invitatii Nunta - Botez Personalizate Digitale Imagine
Invitatii Digitale Imagine
Caricaturist nunta
Caricaturist Nunta
Caricaturi Digitale
Caricaturi Digitale
Caricaturi La Comanda
Caricaturi La Comanda
Portrete in Creion
Portrete in Creion
Portrete Pictate in Ulei
Portrete Pictate in Ulei
Marturii Magnetice Instant
Marturii Magnetice Instant
Machetare Albume Fotocarte
Machetare Albume Fotocarte
Albume Fotocarte Premium
Albume Fotocarte Premium
Pachete Albume Fotocarte Premium
Pachete Albume Fotocarte Premium
Albume Fotocarte LUX
Albume Fotocarte LUX
Albume Fotocarte LUX
Pachete Albume Fotocarte LUX
Carti Programare Incepatori
Carti Programare
Software
Software
Tur Virtual 360 Grade
Tur Virtual 360 Grade
Fotografie De Produs
Fotografie De Produs
Fotografie De Produs 360 Grade
Fotografie De Produs 360 Grade
Icoane Pictate Pe Lemn Cu Foita De Aur
Icoane Pictate Pe Lemn Cu Foita De Aur
Icoane Pictate Pe Sticla Cu Foita De Aur
Icoane Pictate Pe Sticla Cu Foita De Aur
Certificari
Certificari
Skyexpression.ro - contact
Contact - 0744.622.880
Foto Video Nunta - Verifica Disponibilitatea Instant
Verifica Data Instant

Set de 11+1 Carti Programare Incepatori (1), Gabriel Braharu, Colectia "Invata programare singur", 12 bucati

review

Atunci cand scriu o carte de programare pentru incepatori ma gandesc sa o construiesc incepand de la cele mai simple notiuni pe care le prezint teoretic mai putin, dar mai mult practic prin exercitii simple rezolvate si care pot sta la baza unor algoritmi mai complicati. Nu folosesc un limbaj sofisticat, de lemn, ci dimpotriva incerc sa ma apropii de cititor cu o abordare pragmatica ajutandu-l sa invete singur(a) programare de la zero. Pentru cumparatorii cartilor, temele pentru acasa de la fiecare capitol al oricarei carti de programare scrise de mine pot fi postate pe YouTube in dreptul videoclipului corespuunzator si o sa fiti corectat(a) punctual. Va urez succes rapid! Gabriel Braharu

Pachet 12 Carti Programare (1)
Reducere de 14% fata de pretul la bucata!

Pret: 475 RON 552 RON

Cum Cumpar?

Optiuni Livrare (se alege dupa completare date de facturare)

ridicare personala de la sediu

Ridicare personala de la sediu (cu programare anterior)
(Vezi Harta - zona Crangasi) Pret: 0 RON

ridicare personala din locker

Ridicare personala din locker (24 - 48 ore)
(Vezi Harta Lockers). Pret: 16 RON

Posta Romana (2 - 4 zile)

Posta Romana (2 - 4 zile)
Livrare la Oficiul Postal de care apartineti. Pret: 26 RON

Curier Rapid Sameday

Curier Sameday (24 - 48 ore)
Livrare la adresa Dvs. Pret: 20 RON

Autorul cartilor este Gabriel Braharu - inginer cu peste 20 ani de experienta in programare si manager la firma De Vis Software srl din Bucuresti.

Pachetul Promotional 11+1 Carti Programare (1) - Gabriel Braharu este un pachet preambalat de la furnizor si contine urmatoarele carti:

1. Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul I) - Desi acest limbaj nu este dedicat neaparat incepatorilor, sintaxa acestuia este foarte asemanatoare cu sintaxa mai multor limbaje de programare cum ar fi: Java, C#, PHP iar notiunile sunt explicate pe indelete. De asemenea sunt prezentate notiuni ajutatoare pentru a face o legatura mai usoara cu materia prezentata. Exista exercitii rezolvate si teme pentru acasa insa ca recomandare pentru cei care fac primii pasi in programare sa inceapa studiul cu cartea: Curs De Programare Pentru Copii Si/Sau Incepatori, autor Gabriel Braharu.

2. Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul II) - Este o continuare a primului volum in care se prezinta operatorii folositi in C++: precedenta operatorilor, structurile alternative impreuna cu o gama larga de exemple si exercitii rezolvate precum si teme pentru acasa. Cartea incepe cu un test grila recapitulativ din materia studiata in primul volum.

3. Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul III) - Este o continuare a celui de-al doilea volum in care se prezinta tablouri unidimensionale (vectori), tablouri bidimensionale (matrice), matrice patratice, pointeri, siruri de caractere impreuna cu o gama larga de exemple si exercitii rezolvate precum si teme pentru acasa. Cartea incepe cu un test grila recapitulativ din materia studiata in cel de-al doilea volum.

4. Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul IV) - Este o continuare a celui de-al treilea volum in care se prezinta subprograme (functii, proceduri, profunctii) impreuna cu o gama larga de exemple si exercitii rezolvate precum si teme pentru acasa. Cartea incepe cu un test grila recapitulativ din materia studiata in cel de-al treilea volum.

5. Curs De Programare Pentru Copii Si/Sau Incepatori. Este cartea ideala pentru copii si sau incepatori care pasesc pentru prima data in tainele programarii calculatoarelor. Limbajul folosit in carte este pseudocodul, un limbaj universal care poate fi usor tradus in sintaxa oricarui limbaj de programare. Pe langa notiunile teoretice prezentate simplificat sunt multe exercitii rezolvate si teme pentru acasa. Astfel ca oricine poate invata singur.

6. Curs De Programare - Nivel Mediu. Este o continuare la un nivel mediu a cartii: Curs De Programare Pentru Copii Si/Sau Incepatori. Limbajul folosit este tot pseudocodul si sunt prezentate tehnici de programare ceva mai avansate dar explicate pe inteles: recursivitate, backtracking, recursivitate, pointeri, liste. Sunt date foarte multe exemple si exercitii rezolvate iar temele pentru acasa se aseamana foarte mult cu acestea astfel incat sa puteti lucra singuri.

7. Baze de Date Pentru Incepatori - In aceasta carte cititorul este invatat sa construiasca de la zero modelul relational al unei baze de date, model care sta la temelia constructiei oricarei baze de date relationale. Cititorul este invatat pas cu pas care sunt etapele construirii acestui model beneficiind si de multe exemple concrete si teme pentru acasa.

8. Cum Construim Un Magazin Online. Cartea este o aplicatie practica pentru Baze de Date Pentru Incepatori folosind in toate etapele constructia unui model relational real al unei aplicatii de tip ERP care include un magazin online.

9. Limbajul SQL Pentru Incepatori. Acest limbaj este folosit pentru lucrul cu bazele de date si este ca o limba Engleza a bazelor de date. Desi notiunile sunt prezentate simplificat si cu multe exemple, cititorul trebuie sa cunoasca crearea modelului relational al unei baze de date care nu este inclusa in aceasta carte. Este recomandabil sa studiati anterior cartile: Baze de Date Pentru Incepatori si Cum Construim Un Magazin Online de acelasi autor.

10. Ghid De Organizare Nunta Pas Cu Pas. Cartea NU este o carte de programare, aceasta este dedicata mirilor care vor sa isi organizeze singuri nunta si sa beneficieze de experienta indelungata a unei echipe foto/video pentru nunta prin intermediul diverselor sfaturi si recomandari imbinate cu informatii utile concrete.

11. Limbajul Python Pentru Incepatori (Volumul I). - Desi acest limbaj nu este dedicat neaparat incepatorilor, sintaxa acestuia este foarte asemanatoare cu pseudocodul, notiunile sunt explicate pe indelete. Sunt prezentate mai multe capitole printre care: structura unui program Python, tipuri de date, vizibilitate variabile, operatori, structuri alternative (simpla - if si multipla - switch). Exista exercitii rezolvate si teme pentru acasa, insa, ca recomandare pentru cei care fac primii pasi in programare, incepeti studiul cu cartea: Curs De Programare Pentru Copii Si/Sau Incepatori, autor Gabriel Braharu!

12. Limbajul Python Pentru Incepatori (Volumul II). - Acest volum il continua pe primul, notiunile sunt explicate pe indelete. Sunt prezentate mai multe capitole printre care: test grila recapitulativ, structuri repetitive, imbricarea acestora, algoritmi de baza, interceptarea erorilor. Exista exercitii rezolvate si teme pentru acasa, insa, ca recomandare pentru cei care fac primii pasi in programare, incepeti studiul cu cartea: Curs De Programare Pentru Copii Si/Sau Incepatori, autor Gabriel Braharu!

De ce sa cumpar acest pachet?

Testimoniale

Lazar C. - Timisoara "Cartea si cursul video reprezinta pentru mine cel mai bun material pentru incepatori pe care l-am gasit pe internet. Cursul domnului Braharu este pe intelesul tuturor atragand atentie asupra punctelor importante si explicandu-le. Recomand aceasta carte tuturor celor care fac primii pasi in programare. Va multumesc pentru ajutorul acordat."


Te-ar mai putea Interesa Si...


De Vis SoftwarePowered by De Vis Software srl. Copyright 2007-2023
Suntem Online!