Evaluare utilizator: 5 / 5
Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Acest site apartine firmei De Vis Software SRL CUI: RO21361164; Reg.Com. J40/5329/2007; Adresa: Bucuresti, sector 6, str. George Valsan 12, Bloc 109, ap.60; Banca: BCR - sucursala Crangasi; IBAN: RO46 RNCB 0066 0724 3398 0001. Drepturile de autor al continutului site-ului apartin in exclusivitate acesteia.

Accesand acest site sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

- Este interzisa publicarea, republicarea, afisarea, reproducerea sau distribuirea materialelor continute in site-ul De Vis Software SRL sub orice forma, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizatorul acestora si De Vis Software SRL.

- Utilizatorul isi asuma raspunderea folosirii informatiilor din acest site numai in scopuri legale. Utilizatorul garanteaza ca nu va: copia, transmite, publica, reproduce, modifica, distribui, afisa, sau vinde informatii, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizator si De Vis Software SRL.

- Acest site comercializeaza servicii software personalizate, servicii foto/video personalizate, servicii personalizate, carti, albume fotocarte personalizate. Serviciile se presteaza conform unui contract de prestari servicii intre parti.

- Continutul site-ului De Vis Software SRL este protejat de cadrul legal in vigoare in momentul prezent in Romania. Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal De Vis Software SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al acestuia. De Vis Software SRL are dreptul sa  faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

- Nici o informatie expusa nu poate reprezenta o oferta ferma din partea De Vis Software SRL. Utilizatorul va decide singur daca va intra intr-o tranzactie bazata pe informatiile publicate pe acest site.

- De Vis Software SRL nu este responsabila pentru nici o pierdere directa ori indirecta suferita de utilizator sau orice alta persoana ca rezultat al utilizarii acestui site ori al accesarii altor site-uri de la site-ul companiei De Vis Software SRL.

- De Vis Software SRL garanteaza ca utilizarea de catre clienti a acestui site va fi confidentiala. Orice informatii sau date transmise de catre utilizatori prin intermediul site-ului De Vis Software SRL sunt considerate confidentiale. In cazul in care clientul comanda portrete sau caricaturi, acesta este de acord ca fotografia trimisa de el sa fie publicata pe acest site si/sau paginile firmei DE VIS SOFTWARE SRL de pe diverse platforme de tip retea sociala langa portretul/caricatura realizate de noi. Nicio informatie despe utilizatorii site-ului De Vis Software SRL nu va fi transmisa tertilor.

- Produsele si serviciile prezentate in acest site sunt valabile numai pentru De Vis Software SRL.

Politica de Retur

Pentru a returna produse va rugam sa urmati pasii de mai jos:

 • 1. Cititi termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele.
 • 2. Completati formularul de retur si asteptati sa fiti contactat de noi.
 • 3. Daca ati primit confirmarea ca indepliniti conditiile de retur va rugam sa trimiteti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs la adresa indicata de noi.
 • 4. Notati pe scrisoarea de transport (AWB) numarul facturii iar apoi trimiteti-ne numarul de AWB si firma de curierat cu care ati expediat produsele la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Coletele care nu au trecut pe AWB numarul facturii, cele de care nu am fost instiintati ca au fost trimise si cele cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu vor fi receptionate!
 • 5. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate veti fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri. In cazul in care ati ridicat personal de la sediul nostru produsul/produsele este necesar sa puneti in colet si bonul fiscal primit.

Termeni si conditii

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

 • * Cartile care prezinta urme de utilizare
 • * Produse de tip personalizat, fabricate special pentru client cum ar fi:
 • - albume fotocarte personalizate
 • - pachete de albume fotocarte personalizate
 • - fotografii editate, personalizate, calendare
 • - portrete la comanda
 • - caricaturi la comanda
 • - DVD-uri personalizate, stick-uri cu carcase personalizate
 • - carcase personalizate de DVD-uri
 • - cutii de albume fotocarte personalizate
 • - aplicatii software online sau offline realizate la comanda
 • - servicii foto/video personalizate la comanda
 • - icoane cu foita de aur personalizate, la comanda

DE RETINUT!

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat. Produsele comandate online sau telefonic care au fost ridicate din punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la sediul nostru).

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor adus.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la curier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

In cazul caricaturilor, portretelor, machetarii de albume, fotografiilor, filmelor, icoanelor cu foita de aur personalizate prevaleaza subiectivismul artistului care realizeaza lucrarea in propriul mod, asa cum vede el. Este posibil ca rezultatul muncii artistului sa placa foarte mult clientului, sa nu ii placa deloc sau clientul sa aiba o atitudine neutra, iar in cazul portretelor si/sau caricaturilor gradul de asemanare al acestora cu fotografiile sursa poate fi mai mic sau mai mare. Acest lucru nu inseamna ca artistul nu a depus toate eforturile in munca sa pentru satisfacerea dorintelor clientului si nu pot fi invocate ca motive de refuz al primirii lucrarii sau ca retur al acesteia. Nu livram fotografii ale caricaturilor, portretelor, machetarilor inainte de achitarea acestora.

- Filmarea/Fotografia aeriana cu drona este supusa legislatiei in vigoare. Dronele cu care operam sunt inregistrate/inmatriculate legal la AACR cu numerele YR-D0051 si YR-D0098. Detalii legate de ghidul de operare al dronelor gasiti pe siteul AACR la acest link: Ghid Operare UAV

- De Vis Software SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. 

- De Vis Software SRL isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau retrage in orice moment parti din termenii si conditiile prezente fara o instiintare prealabila a utilizatorilor.