Evaluare utilizator: 5 / 5
Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Aceste Icoane cu Foita De Aur in pachet sunt un mijloc de a beneficia de reduceri de pret de 10% in cazul pachetelor de 3 icoane cu foita de aur, respectiv 15% pentru pachete care contin cel putin 4 icoane cu foita de aur. Transportul prin curier este GRATUIT pentru o valoare a comenzii de peste 600 RON. Icoanele sunt realizate exclusiv manual de catre noi, suntem si producatori de icoane. Foita de Aur are 22K si are certificat de conformitate pe care puteti sa il vedeti prin click aici. Icoana este realizata pe blat de lemn de tei sau molid pregatit cu grund slefuit foarte fin, aproape ca sticla. Grundul este asezat in 3 straturi peste panza de bumbac cu fire rare incleiata cu clei din oase de iepure direct pe blatul de lemn foarte bine slefuit. Blatul de lemn (pentru formate mai mari de A5) este prevazut cu doua traverse in coada de randunica si au rolul de a preveni deformarea acestui blat de lemn in timp. Blatul de lemn al icoanei este protejat de un bait de culoare maro inchis si patinat cu o solutie de invechire (patina timpului) peste care am aplicat doua straturi de lac special. Acest lac special protejeaza de asemenea si foita de aur utilizata la realizarea fundalului icoanei. Foita de aur de 22K este aplicata pe blatul de lemn grunduit cu ajutorul unui adeziv special numit mixtion. Tehnica utilizata: decoupage pe hartie de orez foarte subtire. Icoana cu foita de aur se poate expune in spatii interioare ferite de umezeala si diferente mari de temperatura.

NOTA: Fundalul din panza rosie din fotografiile produselor este doar pentru efectul vizual, acesta nu face parte din produs!

Icoana cu Foita De Aur (3-3)
Icoana cu Foita De Aur (3-3)
Icoana cu Foita De Aur (3-3)
Icoana cu Foita De Aur (3-3)
Pachet Icoane cu Foita De Aur (3-3)
Reducere de 10% fata de pretul la bucata!

Pret: 1141 RON 1268 RON

Cum Cumpar?

Detalii produs:

 • Cod produs: pachetic3-3
 • Continut: 2 icoane format A4 (290x21x30mm), modele a4-m02, a4-m03 si 1 icoana format A5 (190x160x20mm) model a5-m01
 • Coduri de produs icoane: icoana-a4-m02, icoana-a4-m03, icoana-a5-m01
 • Blat icoane: lemn de tei sau molid
 • Grund Blat: in 3 straturi peste panza bumbac cu fire rare, incleiata cu clei de oase de iepure
 • Icoane Cu Foita de aur: 22K, cu certificat de conformitate de la furnizor
 • Dimensiuni pachet Lxlxh: 290x210x80 mm
 • Greutate pachet: 1,25 kg
 • Tehnica realizare icoane: decoupage pe hartie de orez foarte subtire
 • Agatatoare metalica pentru fiecare icoana
 • Protectie icoane: bait maro inchis, patina timpului si lac de protectie (shellac) pe spatele blatului si canturi, lac de protectie (shellac) pe suprafata aurita a icoanei. La icoanele cu formatul A4, pentru protectia la deformare a blatului sunt inserate doua traverse tip coada de randunica pe spatele blatului.


Te-ar mai putea Interesa Si...

Icoane Cu Foita De Aur La Bucata