Evaluare utilizator: 5 / 5
Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Atunci cand scriu o carte de programare pentru incepatori ma gandesc sa o construiesc incepand de la cele mai simple notiuni pe care le prezint teoretic mai putin, dar mai mult practic prin exercitii simple rezolvate si care pot sta la baza unor algoritmi mai complicati. Nu folosesc un limbaj sofisticat, de lemn, ci dimpotriva incerc sa ma apropii de cititor cu o abordare pragmatica ajutandu-l sa invete singur(a) programare de la zero. Pentru cumparatorii cartilor, temele pentru acasa de la fiecare capitol al oricarei carti de programare scrise de mine pot fi postate pe YouTube in dreptul videoclipului corespuunzator si o sa fiti corectat(a) punctual. Va urez succes rapid! Gabriel Braharu

Pachet 12 Carti Programare (1)
Reducere de 14% fata de pretul la bucata!

Pret: 360 RON 420 RON

Cum Cumpar?

Optiuni Livrare (se alege dupa completare date de facturare)

ridicare personala de la sediu

Ridicare personala de la sediu (cu programare anterior)
(Vezi Harta - zona Crangasi) Pret: 0 RON

ridicare personala din locker

Ridicare personala din locker (24 - 48 ore)
(Vezi Harta Lockers). Pret: 15 RON

Posta Romana (2 - 4 zile)

Posta Romana (2 - 4 zile)
Livrare la Oficiul Postal de care apartineti. Pret: 24 RON

Curier Rapid Sameday

Curier Sameday (24 - 48 ore)
Livrare la adresa Dvs. Pret: 20 RON

Autorul cartilor este Gabriel Braharu - inginer cu peste 20 ani de experienta in programare si manager la firma De Vis Software srl din Bucuresti.

Pachetul Promotional 11+1 Carti Programare (1) - Gabriel Braharu este un pachet preambalat de la furnizor si contine urmatoarele carti:

1. Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul I) - Desi acest limbaj nu este dedicat neaparat incepatorilor, sintaxa acestuia este foarte asemanatoare cu sintaxa mai multor limbaje de programare cum ar fi: Java, C#, PHP iar notiunile sunt explicate pe indelete. De asemenea sunt prezentate notiuni ajutatoare pentru a face o legatura mai usoara cu materia prezentata. Exista exercitii rezolvate si teme pentru acasa insa ca recomandare pentru cei care fac primii pasi in programare sa inceapa studiul cu cartea: Curs De Programare Pentru Copii Si/Sau Incepatori, autor Gabriel Braharu.

2. Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul II) - Este o continuare a primului volum in care se prezinta operatorii folositi in C++: precedenta operatorilor, structurile alternative impreuna cu o gama larga de exemple si exercitii rezolvate precum si teme pentru acasa. Cartea incepe cu un test grila recapitulativ din materia studiata in primul volum.

3. Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul III) - Este o continuare a celui de-al doilea volum in care se prezinta tablouri unidimensionale (vectori), tablouri bidimensionale (matrice), matrice patratice, pointeri, siruri de caractere impreuna cu o gama larga de exemple si exercitii rezolvate precum si teme pentru acasa. Cartea incepe cu un test grila recapitulativ din materia studiata in cel de-al doilea volum.

4. Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul IV) - Este o continuare a celui de-al treilea volum in care se prezinta subprograme (functii, proceduri, profunctii) impreuna cu o gama larga de exemple si exercitii rezolvate precum si teme pentru acasa. Cartea incepe cu un test grila recapitulativ din materia studiata in cel de-al treilea volum.

5. Curs De Programare Pentru Copii Si/Sau Incepatori. Este cartea ideala pentru copii si sau incepatori care pasesc pentru prima data in tainele programarii calculatoarelor. Limbajul folosit in carte este pseudocodul, un limbaj universal care poate fi usor tradus in sintaxa oricarui limbaj de programare. Pe langa notiunile teoretice prezentate simplificat sunt multe exercitii rezolvate si teme pentru acasa. Astfel ca oricine poate invata singur.

6. Curs De Programare - Nivel Mediu. Este o continuare la un nivel mediu a cartii: Curs De Programare Pentru Copii Si/Sau Incepatori. Limbajul folosit este tot pseudocodul si sunt prezentate tehnici de programare ceva mai avansate dar explicate pe inteles: recursivitate, backtracking, recursivitate, pointeri, liste. Sunt date foarte multe exemple si exercitii rezolvate iar temele pentru acasa se aseamana foarte mult cu acestea astfel incat sa puteti lucra singuri.

7. Baze de Date Pentru Incepatori - In aceasta carte cititorul este invatat sa construiasca de la zero modelul relational al unei baze de date, model care sta la temelia constructiei oricarei baze de date relationale. Cititorul este invatat pas cu pas care sunt etapele construirii acestui model beneficiind si de multe exemple concrete si teme pentru acasa.

8. Cum Construim Un Magazin Online. Cartea este o aplicatie practica pentru Baze de Date Pentru Incepatori folosind in toate etapele constructia unui model relational real al unei aplicatii de tip ERP care include un magazin online.

9. Limbajul SQL Pentru Incepatori. Acest limbaj este folosit pentru lucrul cu bazele de date si este ca o limba Engleza a bazelor de date. Desi notiunile sunt prezentate simplificat si cu multe exemple, cititorul trebuie sa cunoasca crearea modelului relational al unei baze de date care nu este inclusa in aceasta carte. Este recomandabil sa studiati anterior cartile: Baze de Date Pentru Incepatori si Cum Construim Un Magazin Online de acelasi autor.

10. Ghid De Organizare Nunta Pas Cu Pas. Cartea NU este o carte de programare, aceasta este dedicata mirilor care vor sa isi organizeze singuri nunta si sa beneficieze de experienta indelungata a unei echipe foto/video pentru nunta prin intermediul diverselor sfaturi si recomandari imbinate cu informatii utile concrete.

11. Limbajul Python Pentru Incepatori (Volumul I). - Desi acest limbaj nu este dedicat neaparat incepatorilor, sintaxa acestuia este foarte asemanatoare cu pseudocodul, notiunile sunt explicate pe indelete. Sunt prezentate mai multe capitole printre care: structura unui program Python, tipuri de date, vizibilitate variabile, operatori, structuri alternative (simpla - if si multipla - switch). Exista exercitii rezolvate si teme pentru acasa, insa, ca recomandare pentru cei care fac primii pasi in programare, incepeti studiul cu cartea: Curs De Programare Pentru Copii Si/Sau Incepatori, autor Gabriel Braharu!

12. Limbajul Python Pentru Incepatori (Volumul II). - Acest volum il continua pe primul, notiunile sunt explicate pe indelete. Sunt prezentate mai multe capitole printre care: test grila recapitulativ, structuri repetitive, imbricarea acestora, algoritmi de baza, interceptarea erorilor. Exista exercitii rezolvate si teme pentru acasa, insa, ca recomandare pentru cei care fac primii pasi in programare, incepeti studiul cu cartea: Curs De Programare Pentru Copii Si/Sau Incepatori, autor Gabriel Braharu!

De ce sa cumpar acest pachet?

  • Cuprinde 12 carti, format A5 (15 x 21 cm), fiecare carte are 103-125 pagini, foarte portabila;
  • Are o reducere de 14% fata de pretul la bucata al cartilor;
  • Reuneste toate cursurile online prezente pe acest site;
  • Este util atunci cand nu aveti la indemana internetul pentru a urmari online cursurile GRATUITE;
  • Daca ati cumparat pachetul puteti posta temele la videoclipul corespunzator de pe YouTube si veti fi corectat(a) punctual;
  • Cartile sunt usor de citit, au notiuni teoretice simple, exercitii rezolvate si exercitii propuse pentru acasa;
  • Dezvolta gandirea analitica la copii;
  • Dezvolta creativitatea;
  • Ajuta la modul organizat de a gandi, la un pragmatism precoce;

Testimoniale

Lazar C. - Timisoara "Cartea si cursul video reprezinta pentru mine cel mai bun material pentru incepatori pe care l-am gasit pe internet. Cursul domnului Braharu este pe intelesul tuturor atragand atentie asupra punctelor importante si explicandu-le. Recomand aceasta carte tuturor celor care fac primii pasi in programare. Va multumesc pentru ajutorul acordat."


Te-ar mai putea Interesa Si...


Curs de Programare Pentru Copii si/sau Incepatori (carte)
ISBN 978-973-0-21849-7

Pret: 35 RON

Cum Cumpar?

Daca doresti sa cumperi cartea DOAR in format electronic (NU se livreaza fizic cartea), clic pe iconita de mai jos:
Curs de Programare Pentru Copii si/sau Incepatori (carte) - Google Play Books

Curs De Programare - Nivel Mediu (carte)
ISBN 978-973-0-24788-6

Pret: 35 RON

Cum Cumpar?

Daca doresti sa cumperi cartea DOAR in format electronic (NU se livreaza fizic cartea), clic pe iconita de mai jos:
Curs De Programare - Nivel Mediu (carte) - Google Play Books

Limbajul SQL Pentru Incepatori (carte)
ISBN 978-973-0-27314-4

Pret: 35 RON

Cum Cumpar?

Daca doresti sa cumperi cartea DOAR in format electronic (NU se livreaza fizic cartea), clic pe iconita de mai jos:
Limbajul SQL Pentru Incepatori (carte) - Google Play Books

Baze De Date Pentru Incepatori (carte)
ISBN 978-973-0-27309-0

Pret: 35 RON

Cum Cumpar?

Daca doresti sa cumperi cartea DOAR in format electronic (NU se livreaza fizic cartea), clic pe iconita de mai jos:
Baze De Date Pentru Incepatori (carte) - Google Play Books

Cum Construim Un Magazin Online? (carte)
ISBN 978-973-0-28591-8

Pret: 35 RON

Cum Cumpar?

Daca doresti sa cumperi cartea DOAR in format electronic (NU se livreaza fizic cartea), clic pe iconita de mai jos:
Cum Construim Un Magazin Online? (carte) - Google Play Books

Ghid De Organizare Nunta Pas Cu Pas (carte)
ISBN 978-973-0-28590-1

Pret: 35 RON

Cum Cumpar?

Daca doresti sa cumperi cartea DOAR in format electronic (NU se livreaza fizic cartea), clic pe iconita de mai jos:
Ghid De Organizare Nunta Pas Cu Pas (carte) - Google Play Books

Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul I)
ISBN 978-973-0-31066-5

Pret: 35 RON

Cum Cumpar?

Daca doresti sa cumperi cartea DOAR in format electronic (NU se livreaza fizic cartea), clic pe iconita de mai jos:
Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul I) - Google Play Books

Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul II)
ISBN 978-973-0-31067-2

Pret: 35 RON

Cum Cumpar?

Daca doresti sa cumperi cartea DOAR in format electronic (NU se livreaza fizic cartea), clic pe iconita de mai jos:
Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul II) - Google Play Books

Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul III)
ISBN 978-973-0-33527-9

Pret: 35 RON

Cum Cumpar?

Daca doresti sa cumperi cartea DOAR in format electronic (NU se livreaza fizic cartea), clic pe iconita de mai jos:
Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul III) - Google Play Books

Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul IV)
ISBN 978-973-0-33528-6

Pret: 35 RON

Cum Cumpar?

Daca doresti sa cumperi cartea DOAR in format electronic (NU se livreaza fizic cartea), clic pe iconita de mai jos:
Limbajul C++ Pentru Incepatori (Volumul IV) - Google Play Books

Limbajul Python Pentru Incepatori (Volumul I)
ISBN 978-973-0-35801-8

Pret: 35 RON

Cum Cumpar?

Daca doresti sa cumperi cartea DOAR in format electronic (NU se livreaza fizic cartea), clic pe iconita de mai jos:
Limbajul Python Pentru Incepatori (Volumul I) - Google Play Books

Limbajul Python Pentru Incepatori (Volumul II)
ISBN 978-973-0-35802-5

Pret: 35 RON

Cum Cumpar?

Daca doresti sa cumperi cartea DOAR in format electronic (NU se livreaza fizic cartea), clic pe iconita de mai jos:
Limbajul Python Pentru Incepatori (Volumul II) - Google Play Books