Evaluare utilizator: 5 / 5
Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Albumul Fotocarte Nunta Unicat - Colectia LUX
Fata
Albumul Fotocarte Nunta Unicat - Colectia LUX - Verso
Verso

Albumul Fotocarte este Unicat, fotografiile si videoclipul prezente pe aceasta pagina sunt asemanatoare cu produsul final insa NU identice. Nuanta de culoare poate fi diferita, iar in videoclip modelul poate fi diferit fata de cel din fotografie.

Coperta albumului este realizata din piele naturala 100% si prelucrata manual. Filele albumului sunt rigide, cartonate (350g/mp), au grosimea de 1 mm.
Dimensiunile de mai jos sunt date in cm (Lungime x Latime) pentru albumul inchis.

Alege Dimensiunea

Numar Deschideri

Albumul contine un numar minim de 20 de deschideri (40 pagini). O deschidere contine 2 pagini de album. Orice deschidere suplimentara se tarifeaza cu 20 RON inclusiv TVA.

Machetare Album FotoCarte

Machetarea (aranjarea fotografiilor pe fiecare deschidere a albumului fotocarte) nu este inclusa implicit in pret. Aceasta poate fi facuta cu ajutorul unei aplicatii software specializate. Noi va recomandam propria noastra aplicatie de machetare online. Daca doriti ca noi sa facem machetarea, atunci ne trebuie doar fotografiile Dvs. la o rezolutie de 300 DPI (cca 4-5 fotografii pe deschidere - o deschidere are 2 pagini de album) dar noi vom hotari subiectiv cum le aranjam. In acest caz, pretul este de 5 Ron/Deschidere inclusiv TVA.

Timpul de livrare al albumului este de 14-21 zile de la data comenzii.

Sumar Specificatii

Album Fotocarte Unicat - Colectia Lux, 15x15cm, Model m0, 20 deschideri, Coperta din Piele Naturala 100% prelucrata manual, Fila rigida carton+foto 350gr/mp, fara machetare inclusa.

Pret: 380 RON


Pretul include TVA 19%.

Cum Cumpar?